Explorați Terenul de Tenis de Picior din Broșteni – O Combinație Perfectă între Fotbal și Tenis, Disponibilă Tot Anul!

La noi, tenisul de picior se joacă în condiții ideale, indiferent de sezon. Cu un teren acoperit și un sistem de încălzire performant, suntem gata să vă oferim o experiență sportivă de calitate, chiar și în zilele geroase de iarnă.

Ce face unic terenul nostru? Este același gazon sintetic de înaltă calitate, fabricat din polietilenă, care protejează pielea jucătorilor de iritații și zgârieturi. Aceasta înseamnă că vă puteți bucura de fiecare meci fără grija disconfortului, concentrându-vă doar pe strategia și distracția jocului.

Terenul nostru este ideal atât pentru cei care vor să încerce pentru prima dată tenisul de picior, cât și pentru jucătorii experimentați care caută un loc de antrenament regulat. Fie că veniți singuri, cu prietenii sau doriți să organizați un turneu, terenul nostru din Broșteni este locul perfect pentru a vă testa și îmbunătăți abilitățile.

Relaxare și Conexiune la Barul cu Semineu – Perfect pentru După Joc!

După un meci intens pe terenul nostru din Broșteni, ce poate fi mai plăcut decât să te relaxezi într-o atmosferă caldă și primitoare? Vă invităm la barul nostru cu semineu, locul ideal unde jucătorii se pot destinde și savura o bere rece alături de coechipieri sau adversari.

În acest spațiu confortabil și elegant, puteți rememora momentele cheie ale jocului, să planificați următoarele strategii sau pur și simplu să vă bucurați de compania celorlalți. Barul nostru oferă o selecție variată de băuturi răcoritoare și snacks-uri, perfecte pentru a vă reîncărca bateriile după efort.

Fie că ați câștigat sau nu, la barul nostru cu semineu veți găsi mereu o atmosferă prietenoasă și oportunitatea de a lega noi prietenii sau de a întări cele existente.

Instalare usoara si intretinere usoara. Desi este un teren sintetic, combina avantajul podelei de nisip, iarba naturala si pardoseala tare, cu caracteristici de elasticitate si protectie la cadere.

Gazonul nostru de tenis este in acelasi timp atragator si confortabil.

Dintre caracteristicile acestui tip de gazon, amintim:

  • Aspect natural si experienta confortabila a jocului
  • Performanta sportiva excelenta
  • Rezistent la uzura si radiatii UV

Cum ajungi la noi?

Simplu! Cele mai bune rute de urmat sunt urmatoarele:

Din Aleea Sporturilor pe langa Statia GPL
Din Aleea Sporturilor pe langa Lacul din Parcul Tineretului

Urmareste indicatoarele atent pozitionate!

Suna Acum
Directii