Ca orice alta disciplina sportiva, si tenisul de picior presupune un set de regului foarte bine stabilite.

Pentru a castiga un meci, o echipa trebuie sa invinga in doua din maxim trei seturi disputate pana la 11 puncte regulamentar obtinute.

In caz de egalitate la 10 (in fiecare set), urmatorul punct va fi decisiv pentru castigarea respectivului set, echipa aflata la primire avand dreptul de a alege partea unde va primi serviciul. Fiecare echipa are dreptul la un time-out de 60 secunde/set.

Echipa standard trebuie sa fie formata din 2 jucători in teren si maxim o rezerva. O echipa nu poate incepe sau continua un meci cu mai putin de 2 jucatori, situatie in care aceasta va pierde prin forfeit (0 – 2).

Capitanul echipei este jucatorul care poarta banderola si asigura comunicarea cu arbitrul. Daca este inlocuit, eliminat sau nu mai poate continua jocul, va preda banderola unui alt jucator aflat pe teren.

Instalare usoara si intretinere usoara. Desi este un teren sintetic, combina avantajul podelei de nisip, iarba naturala si pardoseala tare, cu caracteristici de elasticitate si protectie la cadere.

Gazonul nostru de tenis este in acelasi timp atragator si confortabil.

Dintre caracteristicile acestui tip de gazon, amintim:

  • Aspect natural si experienta confortabila a jocului
  • Performanta sportiva excelenta
  • Rezistent la uzura si radiatii UV

Cum ajungi la noi?

Simplu! Cele mai bune rute de urmat sunt urmatoarele:

Din Aleea Sporturilor pe langa Statia GPL
Din Aleea Sporturilor pe langa Lacul din Parcul Tineretului

Urmareste indicatoarele atent pozitionate!

Suna Acum
Directii