Offside Club Buzau

Bine ați venit pe Terenul de Fotbal Sintetic Acoperit din Broșteni – Pasiunea Fotbalului în Oricare Anotimp!

Aici, fotbalul nu este doar un joc, este o experiență de neuitat. Cu o infrastructură modernă și o grijă specială pentru detalii, terenul nostru este o destinație de top pentru orice iubitor de fotbal. Indiferent de vreme, fie că este soare sau zăpadă, terenul nostru acoperit vă așteaptă cu brațele deschise. Și mai mult, sistemul nostru de încălzire asigură că veți juca în condiții optime chiar și în cele mai reci zile de iarnă.

Dar ce face cu adevărat special terenul nostru? Este vorba despre gazonul sintetic realizat din polietilenă, ales cu grijă pentru a garanta confortul maxim al jucătorilor. Acest gazon de ultimă generație este conceput pentru a preveni iritațiile pielii, permitându-vă să vă concentrați pe joc, nu pe eventualele zgârieturi.

Relaxare și Conexiune la Barul cu Semineu – Perfect pentru După Joc!

După un meci intens pe terenul nostru din Broșteni, ce poate fi mai plăcut decât să te relaxezi într-o atmosferă caldă și primitoare? Vă invităm la barul nostru cu semineu, locul ideal unde jucătorii se pot destinde și savura o bere rece alături de coechipieri sau adversari.

În acest spațiu confortabil și elegant, puteți rememora momentele cheie ale jocului, să planificați următoarele strategii sau pur și simplu să vă bucurați de compania celorlalți. Barul nostru oferă o selecție variată de băuturi răcoritoare și snacks-uri, perfecte pentru a vă reîncărca bateriile după efort.

Fie că ați câștigat sau nu, la barul nostru cu semineu veți găsi mereu o atmosferă prietenoasă și oportunitatea de a lega noi prietenii sau de a întări cele existente.

Fie că sunteți o echipă amatoare sau profesioniști în devenire, terenul nostru este locul perfect pentru a vă exersa abilitățile, a vă întâlni cu prietenii sau a organiza turnee captivante.

Vă invităm să veniți să experimentați diferența pe terenul nostru de fotbal sintetic din Broșteni – unde pasiunea pentru fotbal și calitatea excepțională se întâlnesc pentru a oferi cea mai bună experiență de joc posibilă.

La clubul Offside am observat dragostea foarte mare a copiilor pentru acest sport, dar si dorinta parintilor de a-i inscrie pe acestia la cursurile de fotbal. In acest sens am inceput antrenamentele cu cei mici, formand grupe pe varste de ani.

Pentru informatii suplimentare despre cursuri, grupe si program poti suna oricand la numarul de telefon 0744 390 776

Cum ajungi la noi?

Simplu! Cele mai bune rute de urmat sunt urmatoarele:

Din Aleea Sporturilor pe langa Statia GPL
Din Aleea Sporturilor pe langa Lacul din Parcul Tineretului

Urmareste indicatoarele atent pozitionate!

Suna Acum
Directii