Offside Club Buzau

Fotbalul este un sport ce se disputa intre doua echipe alcatuite din 11 jucatori fiecare. La inceputul secolului al XXI-lea era jucat de peste 250 de milioane de jucatori in peste 200 de tari, ceea ce il face cel mai popular sport din lume.

Pentru confortul optim al jucatorilor nostri, utilizam gazon sintetic realizat din polietilena ce nu zgarie pielea jucatorilor la contactul cu iarba. Firele inovatoare asigura uzura excelenta si rezistenta la radiatii UV, depasind cu mult cerintele stabilite de FIFA. Rezistenta la tractiune a firelor scade sub 10% dupa intemperii artificiale de peste 3.000 de ore, cu o schimbare minima a culorii.

Gazonul sintetic monofilament este ideal pentru persoanele care nu doresc sa piarda timp cu intretinerea gazonului sau care vor sa aiba terenul de joc verde si perfect tot timpul anului, cu un minim de efort, dar care imita perfect iarba naturala.

La clubul Offside am observat dragostea foarte mare a copiilor pentru acest sport, dar si dorinta parintilor de a-i inscrie pe acestia la cursurile de fotbal. In acest sens am inceput antrenamentele cu cei mici, formand grupe pe varste de ani.

Pentru informatii suplimentare despre cursuri, grupe si program poti suna oricand la numarul de telefon 0744 390 776

Cum ajungi la noi?

Simplu! Cele mai bune rute de urmat sunt urmatoarele:

Din Aleea Sporturilor pe langa Statia GPL
Din Aleea Sporturilor pe langa Lacul din Parcul Tineretului

Urmareste indicatoarele atent pozitionate!

Suna Acum
Directii