CURAJ, DISCIPLINĂ ȘI BUCURIE

În fiecare copil se ascunde un explorator, un visător și un campion. Înotul nu este doar un sport, este o călătorie magică care îi ajută pe cei mici să își descopere potențialul și să crească în încredere.

La Offside Club, fiecare curs de înot este mai mult decât o lecție; este o aventură sub apă, un spațiu unde curajul, disciplina și bucuria se întâlnesc. Sub îndrumarea atentă a antrenorilor noștri experimentați, copilul dumneavoastră va învăța nu doar să înoate, dar și să respecte apa, să colaboreze și să își depășească limitele.

  • Vestiare noi și moderne
  • Zonă pentru părinți
  • Băuturi răcoritoare

PISCINĂ ACOPERITĂ ÎNCĂLZITĂ

Înotul nu este doar pentru azi, ci pentru un viitor strălucit. Este un dar pe care îl dăruim copiilor noștri, care le va oferi sănătate, siguranță și o bază solidă pentru orice provocare pe care viața le-o va prezenta.

Alăturați-vă comunității noastre Offside Club și permiteți-ne să fim parte din povestea de creștere a copilului dumneavoastră. Înscrieți-vă astăzi și fiți martorii transformării minunate pe care înotul o poate aduce!

  • Antrenori experimentați
  • Siguranță în apă
  • Distracție și socializare

TARIFE

Abonament lunar o ședință pe săptâmână – 320 lei 280 lei

Abonament lunar două ședințe pe săptâmână – 640 lei 490 lei

O sedință fără abonament – 80 lei

Dacă nu poți ajunge la ședința programată, poți veni la orele de recuperare ținute sâmbătă și/sau duminică (doar în luna respectivă).

Întrebări Frecvente

Vârsta minimă a copilului este de 5 ani, fiind esențială participarea activă si conștientă a acestuia la orele de înot. Vârsta maximă a copilului poate fi de 12 ani.

O grupă are în medie 7 copii, astfel încât fiecare să primească suficientă atenție din partea instructorilor. În mod obișnuit bărbatul instructor se coupă de instruirea băiețeilor și doamna instructor de instruirea fetițelor.

Cursurile de înot se desfășoară zilnic de luni până vineri și ocazional în weekend, pe grupe formate în funcție de vârsta copilului și de disponibilitatea de participare într-un anumit interval orar.

Abonamentul cursurilor este valabil timp de 4 săptămâni și presupune participarea la o ședință sau două, de o oră fiecare, pe săptămână.
În cazul în care nu puteți veni din diferite motive, orele se pot recupera în weekend-urile din luna respectivă.

Piscina este acoperită și încălzită, dispune de sistem de recirculare și filtrare a apei, temperatura ei și calitatea aerului fiind monitorizate permanent, asigurând securitatea în cadrul ședintelor de înot.

Instructorii noștri specializați, atât de gen feminin, cât și masculin, formează o echipă profesionistă ce poate oferi atenție și feedback individual fiecărui cursant.

Vestiarele sunt dotate cu materialele necesare, inclusiv uscătoare de păr, iar dușurile si grupurile sanitare sunt de cea mai bună calitate.

Este nevoie doar de un echipament personal format dintr-un costum de baie sau slip, un prosop, papuci, o pereche de ochelari și o cască de înot (silicon sau material textil).

În orașul Buzău, în cartierul Broșteni, în spatele supermarketului Penny. Folosiți harta de pe site și urmărți indicatoarele atent pozitionate „OFFSIDE CLUB”. Ne poți găsi sub acest nume și pe Google Maps și Waze.

Procesul de înscriere presupune contactarea numărului de telefon 0722 729 683 pentru stabilirea tipului de abonament și al programului dorit. Ulterior, la locația clubului, veți primi din partea noastră un formular de înscriere ce va conține datele necesare pentru a începe cursul de înot.

Înscrieri la numărul

0722 729 683

LOCURI LIMITATE DISPONIBILE

1. Dezvoltarea abilităților motorii

Înotul implică coordonarea complexă a mișcărilor brațelor, picioarelor și respirației. Acest lucru ajută copiii să își dezvolte abilitățile motorii fine și brute, îmbunătățind agilitatea, echilibrul și coordonarea generală.

2. Siguranță în apă

Învățarea înotului de la o vârstă fragedă reduce riscul de înec, o preocupare majoră pentru părinți. Copiii învață să fie confortabili și respectuoși cu apa, dobândind abilități care le pot salva viața în situații de urgență.

3. Îmbunătățirea sănătății și a condiției fizice

Înotul este un exercițiu cardiovasculare complet, care ajută la întărirea inimii și a plămânilor. De asemenea, dezvoltă rezistența musculară, fără a pune prea multă presiune asupra articulațiilor.

4. Încredere în sine

A învăța să înoți este o realizare semnificativă. Pe măsură ce copiii progresează și își depășesc limitele, ei dezvoltă un sentiment de mândrie și încredere în propriile capacități.

5. Socializare

Lecțiile de înot oferă o ocazie excelentă de a întâlni alți copii și de a forma prietenii. Interacțiunile într-un mediu de grup ajută la dezvoltarea abilităților sociale și a empatiei.

6. Stimularea creierului

 Exercițiile fizice, cum ar fi înotul, cresc fluxul sanguin către creier, ceea ce poate îmbunătăți funcțiile cognitive. Acest lucru este vital pentru dezvoltarea învățării și a memoriei la copii.

7. Relaxare și reducerea stresului

Apa are un efect natural calmant. Înotul poate ajuta la reducerea anxietății și stresului, oferind copiilor o modalitate de a se relaxa și a se deconecta de la presiunile cotidiene.

8. Disciplină și perseverență

 Învățarea înotului necesită practică și dedicare. Copiii învață valoarea muncii asidue și a angajamentului față de un obiectiv, ceea ce este o lecție valoroasă pentru viață.

9. Distracție și plăcere

Înotul poate fi extrem de distractiv, oferind copiilor o modalitate sănătoasă de a se juca și a se bucura de activități acvatice. Este, de asemenea, o activitate excelentă pentru întreaga familie.

10. Abilități pentru viață

Înotul nu este doar o activitate fizică; este o abilitate esențială de viață. Odată dobândită, aceasta poate fi utilizată pentru sport, recreere sau chiar ca măsură de salvare în cazuri de urgență.

Înscrieri la numărul

0722 729 683

LOCURI LIMITATE DISPONIBILE

Testimoniale părinți

Ioana Buzea

Mămică

"Când l-am adus pe Andrei la cursurile de înot, eram puțin neliniștită - nu fusese niciodată mare fan al apei. Dar instructorii au fost atât de încurajatori și răbdători, încât în câteva săptămâni a început să aștepte cu nerăbdare fiecare lecție. E minunat să-l văd atât de încrezător și entuziasmat să înoate!"

Ana Androne

Mămică

"Cursurile de înot nu au fost doar despre înot pentru Maria - au fost despre a învăța să fie independentă și despre a-și depăși temerile. Ca părinte, nu există o priveliște mai îmbucurătoare decât să vezi copilul tău cum radiază de bucurie după ce a reușit să înoate pentru prima dată fără ajutor. Recomand aceste cursuri oricărui părinte!"

Laura N.

Mămică

"Am ales aceste cursuri de înot pentru David datorită accentului pus pe siguranță și tehnici corecte de înot. Instruirea profesională și mediul de învățare sigur au fost exact ceea ce căutam. Este o pace a minții să știi că copilul tău este în mâini bune."

Bogdan C.

Tătic

"Cursurile de înot au fost o experiență transformațională pentru fiica mea, Elena. A crescut nu doar ca înotătoare, ci și ca individ. Instructorii nu doar că au învățat-o să înoate, dar au și încurajat-o să-și stabilească obiective și să lucreze pentru a le atinge. Este o lecție de viață neprețuită."

Carmen Vasile

Mămică

"Datorită cursurilor voastre, micuțul nostru, Luca, a învățat mai mult decât să înoate - a învățat despre disciplină, despre importanța perseverenței și despre bucuria de a atinge un obiectiv. Vă mulțumim pentru că ați oferit un mediu atât de pozitiv și îmbunătățitor pentru el."

George C.

Tătic

"După doar câteva luni la cursurile voastre de înot, am observat o schimbare remarcabilă în atitudinea Sofiei față de sport și activitate fizică. Era reticentă la început, dar acum este prima care își pregătește echipamentul de înot înainte de lecții. Înotul a devenit o parte esențială a vieții ei, și asta se datorează mediului plin de grijă și sprijin pe care l-ați creat la cursuri. Mulțumim din suflet!"

Suna Acum
Directii