Offside Club Buzau

Fotbalul este un sport ce se disputa intre doua echipe alcatuite din 11 jucatori fiecare. La inceputul secolului al XXI-lea era jucat de peste 250 de milioane de jucatori in peste 200 de tari, ceea ce il face cel mai popular sport din lume.

Originile fotbalului se afla undeva in urma cu peste 2000 de ani. In 2004, FIFA a recunoscut China ca fiind locul de nastere al fotbalului. In jurul anului 200 i.e.n. chinezii jucau un sport asemanator, numit cuju. Regulile au evoluat cu timpul, astfel ajungandu-se la sportul practicat astazi.

Dincolo de faptul ca este cel mai urmarit si mai apreciat sport de pe Pamant, fotbalul este si un fenomen in care s-au inregistrat numeroase recorduri. Aproximativ 270 de milioane de oameni din intreaga lume sunt implicati activ in acest joc, fie ei jucatori, arbitri si cei din staff-urile tehnice. Dintre acestia, 265 de milioane joaca fotbal profesionist, semi-profesionist sau amator, barbati, femei, dar si tineri din loturile de juniori.

INCHIRIERE TEREN FOTBAL ARTIFICIAL – 150 RON / ORA

Pentru confortul optim al jucatorilor nostri, utilizam gazon sintetic realizat din polietilena ce nu zgarie pielea jucatorilor la contactul cu iarba. Firele inovatoare asigura uzura excelenta si rezistenta la radiatii UV, depasind cu mult cerintele stabilite de FIFA. Rezistenta la tractiune a firelor scade sub 10% dupa intemperii artificiale de peste 3.000 de ore, cu o schimbare minima a culorii.

Gazonul sintetic monofilament este ideal pentru persoanele care nu doresc sa piarda timp cu intretinerea gazonului sau care vor sa aiba terenul de joc verde si perfect tot timpul anului, cu un minim de efort, dar care imita perfect iarba naturala.

Cum ajungi la noi?

Simplu! Cele mai bune rute de urmat sunt urmatoarele:

Din Aleea Sporturilor pe langa Statia GPL
Din Aleea Sporturilor pe langa Lacul din Parcul Tineretului

Urmareste indicatoarele atent pozitionate!

Suna Acum
Directii